fbpx

Category Archives: Events

Veliki letnji popust za francuske ležajeve

Attachment Image Attachment Image Attachment Image Attachment Image Attachment Image Attachment Image
Aug
23

Ukoliko ste u potrazi za novim bračnim krevetom, salon Divino Salotti ima pravu ponudu za vas! Miran san preduslov je za uspešan dan! Ukoliko planirate da kupite francuski ležaj, osim modernog dizajna i prihvatljive cene, morate obratiti pažnju i na osnovne karakteristike ležajeva, a koje garantuju dugotrajnost proizvoda. Upravo te karakteristike možete pronaći u ležajevima koji se nalaze u ponudi Divino Salottija.

U šoping s arhitektom

Attachment Image Attachment Image Attachment Image Attachment Image Attachment Image Attachment Image Attachment Image Attachment Image Attachment Image Attachment Image Attachment Image Attachment Image
Aug
23

Ukoliko ste u potrazi za kvalitetnom i udobnom sofom, obratite pažnju na ponudu ovog ekskluzivnog salona u Novom Sadu. Svi koji opremaju enterijer žele da u svoju dnevnu sobu unesu sofu koja će pleniti pažnju svojim izgledom i udobnošću, a koja će se svojim dimenzijama uklopiti u postojeći prostor i naravno ništa manje važno, da cenovno bude prihvatljiva. Ovo su razlozi zbog kojih smo se uputili u salon ekskluzivnog nameštaja Divino Salotti koji u svojoj ponudi ima preko stopedeset modela sofa različitih konfiguracija, koje možete poručiti u visokokvalitetnim italijanskim štofovima ili koži i koji su cenovno prilagođeni svakom kupcu.

Otvaranje Salona Divino Salotti

Aug
23

U subotu 12. decembra otvoren je novi salon nameštaja Divino Salotti na drugom spratu tržnog centra Bazar. U ponudi su sofe, ugaone garniture, kreveti, fotelje i klub-stolovi italijanskog brenda Diva Divani.