fbpx

POSETITE NAS SVAKIM RADNIM DANOM OD 10:00 DO 18:00, Radomira Raše Radujkova 16

Kontaktirajte Nas Pogledajte Novosti

Kvalitet na Prvom Mestu

Salon ekskluzivnog nameštaja Divino Salotti koncipiran je u skladu sa potrebama najprobirljivijih klijenata kada se radi o opremanju doma.

Sigurni smo da će bogat portfolio dizajniraniih sofa i uninikatnih komada nameštaja Divino Collection biti ocenjen od strane poznavalaca kao izvanredan spoj aktuelnih dizajnerskih trendova, ali i neprolaznih vrednosti kao što su kvalitet i komfor.

Najpoznatiji Italijanski Brendovi

Za one sa ekstravagantnijim ukusom preporučujem kolekciju italijanskog proizvođača Modenese Gastone. Komadni nameštaj koji je reinterpretacija klasičnih stilova izrađen je majstorski, i predstavlja odličnu investiciju jer se radi o bezvremenim modelima koji će trajati u vašem domu.

Za ljubitelje modernog stila tu je linija DIVA DIVANI INTERNATIONAL SRL, jedan od najčuvenijih italijanskih brendova. Materijali vrhunskog kvaliteta, perfektna izrada i obilje praktičnih rešenja čine  liniju Diva Divani jednom od najpoželjniijih kada se oprema savremeno koncipiran dom.

Kako biste zaokružili vaš životni prostor, Divino Salotti nudi i luksuzne kolekcije dizajnirane rasvete i aksesoara za dom, dok je kućni tekstil kreiran u skladu sa nameštajem, od identičnih i komplementarnih materijala.

Profesionalna Rešenja

Divino Salotti neguje individualnost klijenata i omogućava vam kreiranje prostora sa ličnim pečatom. U saradnji sa renomiranim arhitektama i dizajnerima nudimo i profesionalne savete za oblikovanje vašeg enterijera. 

Šta kažu naše mušterije?

  • Nigde u Srbiji se nisam susreo sa ovim nivoom profesionalizma. Profesionalci iz tima Divino Salotti su mi zaista pomogli da nađem unikatno rešenje za opremanje svog enterijera koje u potpunosti odgovara mom stilu i zaista impresionira.

    Boris, Novi Sad
  • U salonu Divino Salotti smo kompletno zaokružili opremanje našeg poslovnog prostora i sudeći po reakcijama kako zaposlenih tako i naših klijenata rešenje koje nam je tim Divino Salotti spremio je bio pun pogodak.

    Nebojša, Beograd

Najnovije iz Salona Divino Salotti